Om os

Hvem er bag Rasmus Kallesøe Vvs & Energiteknik?

Mit navn er Rasmus Kallesøe,

og jeg har arbejdet i VVS-faget siden 1999. Jeg har overtaget firmaet fra min morfar, hvis arbejde var velkendt i lokalområdet. Min morfar havde et godt forhold til sine kunder og var et kendt ansigt i lokalmiljøet. Dette forhold ønsker jeg at videreføre, så mine kunder altid finder det naturligt og trygt at vende tilbage til mig.

Kvaliteten af mit arbejde er en æressag for mig, og en af mine spidskompetencer. Det er mit mål at levere et resultat af upåklagelig kvalitet hver gang.

Hvor og hvad?

Selv er jeg bosat i Lemvig, men jeg dækker hele området fra Thyborøn over Haboøre og ned til Holstebro. Jeg kan hjælpe dig med alt inden for VVS-arbejde, herunder:

Du er også velkommen til at kontakte mig på (+45) 61 40 12 94, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 61 40 12 94 eller send en mail til rasmus@rkvvs.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.