Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 61 40 12 94   eller send en email til  rasmus@rkvvs.dk

Fjernvarme

Regelmæssigt vedligehold af dit fjernvarmeanlæg kan ikke alene mindske din varmeregningen samt spare dig for ubehagelige uforudsete udgifter – det er også godt for miljøet!

Nyt eller eksisterende fjernvarmeanlæg?

Mange mennesker tror at så længe, der er varmt vand i hanen eller varme på radiatoren, så er alt i orden. Dette er dog en fejltagelse, da mange af de mest almindelig fejl på anlægget er umulige at opdage selv. Derfor anbefaler jeg et årligt eftersyn af dit anlæg for at fange disse fejl i opløbet, inden de løber løbsk. Dette kan spare dig for mange ubehagelig og uforudsete udgifter.

Det kan også være, at du står foran at skulle installere et helt nyt fjernvarmeanlæg og har brug for rådgivning i valg af anlæg samt installation.

Hvad enten der er tale om et helt nyt eller et eksiterende anlæg tilbyder jeg både opsætning og rutinemæssigt vedligehold.

Hvor og hvordan?

Jeg fokuserer altid på at imødekomme mine kunders ønsker, og jeg stræber mod at kvalitet, pris og dine forventninger går hånd i hånd.

Med base i Lemvig dækker jeg hele området fra Thyborøn og Harboøre over Struer og ned til Holstebro. Skriv til mig her eller ring i dag på 61 40 12 94 for et uforpligtende tilbud på eftersyn eller udskiftning af dit fjernvarmeanlæg.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.