Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 61 40 12 94   eller send en email til  rasmus@rkvvs.dk

Badeværelse

Står du foran at skulle installere et helt nyt badeværelse – eller skal du til at ombygge et eksisterende rum? Jeg kan hjælpe dig sikkert og kompetent gennem alle led af processen, så du ender ud med et indbydende og kvalitetsrigtigt resultat.

Rådgivning

Gennem mine mange års erfaring i branchen ved jeg hvor stort, og til tider uoverskueligt, et projekt hurtigt kan blive, når der skal tages stilling til valg af elementer, materialer og armaturer. Derudover er der en række lovkrav, der også skal overholdes i forbindelse med anlæg af afløb og rør.

Jeg kan hjælpe dig sikkert gennem processen. Jeg har altid mine kunders ønsker i fokus, så vi sammen opnår et resultat, der stemmer overens med dine forventninger.

Jeg ved, at et nyt badeværelse kan være en stor økonomisk udskrivning, men jeg sætter en ære i altid at levere et resultat af høj kvalitet og lang holdbarhed. Dette giver ikke alene mindre vedligehold, men også huset en merværdi ved et eventuelt salg. Dermed sørger jeg for, at pengene er godt givet ud.

Hvor?

Med base i Lemvig dækker jeg området helt fra Thyborøn og Harboøre over Struer og ned til Holstebro. Ring i dag på 61 40 12 94 eller kontakt mig her for et uforpligtende tilbud på dit næste badeværelse.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.