VVS arbejde i Lemvig i Midtjylland

Står du foran at skulle installere et helt nyt badeværelse – eller skal du til at ombygge et eksisterende rum? Jeg kan hjælpe dig sikkert og kompetent gennem alle led af processen, så du ender ud med et indbydende og kvalitetsrigtigt resultat.

Rådgivning
Gennem mine mange års erfaring i branchen ved jeg hvor stort, og til tider uoverskueligt, et projekt hurtigt kan blive, når der skal tages stilling til valg af elementer, materialer og armaturer. Derudover er der en række lovkrav, der også skal overholdes i forbindelse med anlæg af afløb og rør.

Jeg kan hjælpe dig sikkert gennem processen. Jeg har altid mine kunders ønsker i fokus, så vi sammen opnår et resultat, der stemmer overens med dine forventninger.

Jeg ved, at et nyt badeværelse kan være en stor økonomisk udskrivning, men jeg sætter en ære i altid at levere et resultat af høj kvalitet og lang holdbarhed. Dette giver ikke alene mindre vedligehold, men også huset en merværdi ved et eventuelt salg. Dermed sørger jeg for, at pengene er godt givet ud.

Hvor?
Med base i Lemvig dækker jeg området helt fra Thyborøn over Haboøre og ned til Holstebro. Ring i dag på 61 40 12 94 for et uforpligtende tilbud på dit næste badeværelse.

Regelmæssigt vedligehold af dit fjernvarmeanlæg kan ikke alene mindske din varmeregningen samt spare dig for ubehagelige uforudsete udgifter – det er også godt for miljøet!

Nyt eller eksisterende anlæg?
Mange mennesker tror at så længe, der er varmt vand i hanen eller varme på radiatoren, så er alt i orden. Dette er dog en fejltagelse, da mange af de mest almindelig fejl på anlægget er umulige at opdage selv. Derfor anbefaler jeg et årligt eftersyn af dit anlæg for at fange disse fejl i opløbet, inden de løber løbsk. Dette kan spare dig for mange ubehagelig og uforudsete udgifter.

Det kan også være, at du står foran at skulle installere et helt nyt fjernvarmeanlæg og har brug for rådgivning i valg af anlæg samt installation.

Hvad enten der er tale om et helt nyt eller et eksiterende anlæg tilbyder jeg både opsætning og rutinemæssigt vedligehold.

Hvor og hvordan?
Jeg fokuserer altid på at imødekomme mine kunders ønsker, og jeg stræber mod at kvalitet, pris og dine forventninger går hånd i hånd.

Med base i Lemvig dækker jeg hele området fra Thyborøn over Haboøre og ned til Holstebro. Ring i dag på 61 40 12 94 for et uforpligtende tilbud på eftersyn eller udskiftning af dit fjernvarmeanlæg.

Jeg kan hjælpe dig med både levering, installation og vedligehold af din nye varmepumpe. Jeg har stor erfaring inden for alle typer varmepumper og vil kunne hjælpe dig effektivt og professionelt.

Hvilken type pumpe skal du vælge?
Hvilken varmepumpe du har brug for afhænger af dit behov. Der findes overordnet tre typer af varmepumper:

  1. Luft-til-vand varmepumper – opvarmer både bolig og vand
  2. Luft-til-luft varmepumper – opvarmer din bolig
  3. Jordvarmepumper – opvarmer både bolig og vand, men kræver et større anlægsarbejde.

Valg af pumpe er også meget afhængigt af om der er tale om et sommerhus, en helårsbolig eller måske en virksomhed eller offentlig institution.

Hvor og hvordan?
Med base i Lemvig kører jeg gerne ud til opgaver overalt fra Thyborøn over Haboøre og ned til Holstebro. Jeg går altid til mine opgaver med grundighed og fokus på mine kunders ønsker. Mit mål er, at resultatet og prisen altid stemmer overens med dine forventninger.

Jeg ved, at et varmepumpeanlæg er en større økonomisk udgift så det er vigtigt at finde den helt rigtige løsning. Ring til mig på 61 40 12 94 og hør mere om hvilken type varmepumpe, der kunne være det rigtige valg for dig.

En ordentlig ventilation er ensbetydende med et ordentligt indeklima for dig selv, din familie eller dine ansatte.
Der er mange fordele ved at have en ordentlig ventilation – herunder:

  • Mindre luftfugtighed og dermed mindre risiko for husstøvmider og skimmelsvamp
  • Et bedre indeklima, med mindre risiko for hovedpine og andre gener
  • Økonomisk besparelser på varmeregningen
  • Miljøvenlig regulering af indeklima.

Jeg kan tilbyde dig kompetent og kvalitetsbevidst rådgivning ved valg af et nyt anlæg så du ender med den mest energirigtige og økonomisk besparende løsning. Jeg kan ligeledes hjælpe dig med rutinemæssige eftersyn af dit eksisterende anlæg, så små skader ikke pludseligt udvikler sig til store uforudsete økonomiske udgifter. Jeg arbejder altid mod et godt resultat og en fornuftigt pris ud fra dine forventninger.

Hvor og hvordan?
Med base i Lemvig dækker jeg området helt fra Thyborøn over Haboøre og ned til Holstebro. Ring i dag på 61 40 12 94 for et uforpligtende tilbud på eftersyn eller udskiftning af dit ventilationsanlæg.

Står du og mangler en VVS’er?

Vi er altid klar til at give en hjælpende hånd his du står og har brug for en VVS’er.